Om oss

Sedan 1991 har samtliga anställda på Soudal Proflex AB fokuserat på att leverera, utveckla samt ta fram ett anpassat sortiment av tätningsprofiler och tätningsrelaterade produkter för den skandinaviska marknaden.

Sedan februari 2016 är Soudal AB ett dotterbolag till Soudal N.V i Belgien

Från allra första början var vi måna om att företagsnamnet skulle spegla vår företagsidé, och därför är namnet "Proflex" en kombination av orden "Professionella och Flexibla", och vi tycker detta uttryck passar dels produkterna men också oss som arbetar här. Vi finns här för att leda dig rätt bland tätnings produkterna. Alla som svarar på i telefonen eller på ditt e-postmeddelande är mycket kunniga inom tätningsgebitet och du kan i princip omgående få svar på om allt från den mest tekniska fråga till den enklaste.

Vår breda och djupa kunskap är ett ovärderligt stöd för dig som kund, framförallt när du själv sitter med en fråga som kan vara svår att svara på.

Ge dig ut på en resa i vår webbkatalog och se vilken av produkterna som kan hjälpa dig med ditt problem, att täta drag, skydda mot skador, läckage eller för att spara energi i din konstruktion.

Och hittar du inte rätt i katalogen så tveka inte och ring när du undrar något. Vi ser fram emot att höra av dig!

Telefon: 08-445 72 30

E-post: Info.se@soudal.com

MÄSSOR